Viden og hjælp til spil

Dominion – Storm Over Gift 3

Tip 1:Vær opmærksom på din unit effectiveness over for forskellige mål. Du gør dig selv til grin, hvis du angriber en fjende for fulde hammer og først for sent opdager, at hans enheder er usårlige over for lettere artilleri.
Tip 2:Sørg for, at dine engineer troops ikke kommer på afveje. Generelt bør du hele tiden have en ring af billlige infanteri hele vejen rundt om dit felt. Det er sjældent nok kun at have flanker mod fjendens side, så sørg for at være dækket til alle sider.
Tip 3:Spillets indbyggede intelligens er ikke altid så intelligent endda. Ofte er du nødt til selv at tjekke, at dine allierede rent faktisk sender hjælpetropper ud, når du er i knibe.

Vi har også fundet et par “rigtige” snydekoder til dig. De kan benyttes hvorsomhelst i spillet, hvis blot du sørger for at trykke på Enter-tasten både før og efter indtastningen.* LUSHEE — forøger dine ressourcer betydeligt.* ZIPPER — forøger din genopbygningshastighed betydeligt.* INFRARED — viser dig hele kortet.* COMBUSTION — dræber fjendens enheder.

Leave a Reply

*